Адрес: с.Пасарел,"ВЕЦ Пасарел" № 17

Телефон: 02/ 992-42-08, 0877-841-070

Директор - Цеца Василева - Стайкова

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

уеб: dg182pchelica.com                   

Facebook страница- ДГ182 Пчелица“

 

34Детска градина №182 „Пчелица“ отваря врати на 16 април 1983 година, оттогава в нея се възпитават и обучават децата живеещи на територията на село Долни Пасарел.

Малкият, но сплотен колектив на детското заведение с много обич, всеотдайност и педагогическа компетентност работи усърдно за доброто възпитание и обучение на децата от предучилищна възраст.

1Прекрасната природа, чистият въздух и модерната реновирана сграда предлагат отлични условия за отглеждане ,възпитание и обучение на подрастващите.

Детска градина №182 „Пчелица“ освен основните и допълнителни форми на обучение съгласно ДОС, предлага и допълнителни образователни дейности- английски език, народни танци и приложни изкуства.

2За добрата работа на детското заведение, спомага и отличното взаимодействие с родителите, местното училище , читалище и кметство.

Детска градина №182 „Пчелица“ е едно прекрасно място за децата,в което те растат в игри, интересни занимания, заобиколени от грижи и внимание.

 

 

 

 

 

 

Столична община - Район Панчарево ©2019

Дизайн и разработка Комтехсис