Новини

Previous Next

Деца и родители събраха пари за болно дете на благотворителна изложба-базар

09. април. 2022 г. Великденска благотворителна изложба-базар се състоя пред НЧ"Виделина-1908" в с. Панчарево. Инициативата на 66. ДГ "Елица", с. Панчарево бе подкрепена от СО-район "Панчарево" и НЧ "Виделина-1908".

Продавани бяха робо костюми, изработени от деца и родители. Средствата от продажбата са за подпомагане на дете в нужда Даниел Чолаков.

Изпълненията на децата от ДГ 180 "Зайченцето бяло", с. Герман, ДГ 143 "Щурче", с. Бистрица и ДГ 66 "Елица", с. Панчарево събраха огромна публика на красивия пролетен празник.

Зам.-кметът на район "Панчарево" Паолина Петракиева поздрави децата и родителите им за креативните идеи и големите сърца.

"Уважаема госпожо Янкулова, мили деца, скъпи родители и гости, най-сърдечно ви приветствам от името на кмета на район "Панчарево " господин Николай Гюров и от целия му екип. Много се радвам, че районната администрация и НЧ “Виделина”  подкрепиха благородната инициатива на Детска градина 66 “Елица”. И за напред ще можете да разчитате на нас. Нека да има повече такива празнични събития, на които нашите талантливи деца да покажат какво за тях е съпричасността и добротата. По случай предстоящите светли празници желая здраве и благоденствие на всички".

© 2022 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys