Новини

Обучения за младежи по предприемачество

В изпълнение на проект „Младежко предприемачество - да проектираме бъдещето си сами“ по Национална програма за младежта (№ 41-00-184 / 07.11.2019 г., НПМ № 022-П2-ТО5/2019) в читалище “Виделина” ще се проведат Обучения за придобиване на ключови компетентности за младежко предприемачество и Младежка предприемаческа работилница за насърчаване на предприемаческото мислене сред младежите.
Във всяко от събитията могат да участват младежи от 15 до 29 г.
Обученията ще се проведат от 10:00 ч. до 15:30 ч. на 31 юли и 1 август 2020 г.
Работилницата ще се проведе от 10:00 ч. до 15:30 ч. на 2 август 2020.
Завършилите курса на обучение ще получат сертификат.
Всички събития ще се осъществят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки във връзка с извънредната епидемична обстановка.
Поради ограничения брой места, те ще бъдат запълвани по поредността на постъпване на заявките.
Събитията на територията на район “Панчарево” се осъществяват с подкрепата на СО - район “Панчарево” и са уникален шанс за младите хора от района да получат ценни съвети за бъдещото си развитие в сферата на бизнеса и предприемачеството.
Желаещите да се запишат за участие трябва да изпратят имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в който да посочат трите си имена, населеното място и възрастта си. В отговор ще получат програма на събитието и потвърждение на регистрацията си.

© 2020 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys