РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 21 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-монтажни работи в НПЗ „Искър“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Казичене
с. Бусманци
кв. „Димитър  Миленков“
кв. „Абдовица“
НПЗ „Искър“
- района между ж.п. линията, р. Искър и бул. „Брюксел“
бул. „Искърско шосе“ от ул. „Димитър Пешев“ до ул. 5004 и ул. 5004.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в с. Казичене.

На 21 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Незабравка“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Незабравка“, ул. „Кайгана“, ул. „Китка“ и ул. „Здравец“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незабравка“ на кръстовището с ул. „Кайгана“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2022 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys