РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Планирано спиране на водата

Уважаеми клиенти,

На 12 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на стратегически водопровод до езерото в кв. „Ботунец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

община Панчарево - Дирекция Жандармерия София, фирма „Хидрострой", Стопанство Враня, затвор Казичене;
община Кремиковци - м. Хан Богров, МВР – школа
с. Долни Богров и община Елин Пелин - м. Гара Мусачево, Голф игрище с. Равно поле.

Със слабо налягане – кв. „Ботунец", с. Горни Богров, промишлена зона Яна .

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:
с. Горни Богров – на площада.
кв. „Ботунец" - ул. „Зорница" до бл.8. 

На 12 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на пожарен хидрант по ул. „Божур", с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:

ул. „Патриарх Герман", ул. „Дружба", ул. „Шипка", ул. „Занаятчийска", ул. „Хан Аспарух" и ул. „Смреката".

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба" на кръстовището с ул. „Шипка".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

"Софийска вода" АД

© 2022 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys