РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Планирано спиране на водата

Уважаеми клиенти,

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковски път“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Люляк" и ул. „Черковна“
ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов" и ул. „Шишивар“ от ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ралица".

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2022 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys