РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 17 май 2022 г. (вторник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Сергин Сердарски“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сергин Сердарски“ между ул. „Съединение“ и ул. „Могила“ 
ул. „Могила“ между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Теменуга“, ул. „Роза“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ на кръстовището с ул. „Рашовец“.

На 17 май 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-монтажни работи на във в.з. Врана – Лозен триъгълника се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа до 03:00 часа на 18.05.2022 г. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Врана - Лозен триъгълника 

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цариградско шосе“ на кръстовището в ул. „Стар Лозенски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2022 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys