РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Планирано спиране на водата

Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. „Смокиня“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Косанин дол, ул. „Райска птица“, ул. „Смокиня“, ул. „Петко Енев“, ул. „Беласица“, ул. „Милеви скали“, ул. „Ягодинска пещера“, ул. „Заека“
Района между ул. „Попов Извор“, ул. „Амарант“, ул. „Хубаво поле“, ул. „Забел“, ул. Карачаир“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зебел“ пред комплекс Бяла Черкава.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Теменуга“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Теменуга“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ на кръстовището с ул. „Рудината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2023 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys