РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 3 април (понеделник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Сергин Сердарски“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сергин Сердарски“ между ул. „Съединение“ и ул. „Могила“
ул. „Могила“ между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Теменуга“, ул. „Роза“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ на  кръстовището с ул. „Рудината“.

На 3 април (понеделник) 2023 г. във с извършване на строително-ремонтни дейности в м. „Смреката“, с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

м. Смреката – ул. 2.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 пред № 16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2024 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys