РЕМОНТИ И ИНФРАСТРУКТУРА

Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във в.з. „Беликата“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. „Беликата“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур“.

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Видните“, с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Видните“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Руски лагер“ пред № 4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

© 2020 Столична община р-н ПАНЧАРЕВО.Всички права запазени. Дизайн и разработка: Comtechsys