СЪБИТИЯ

Прекрасен празник почетен с красив спектакъл

На 01.11.2017г. Читалище „Виделина с. Панчарево – 1908” отбеляза празника на будителите с концерт.

Многобройната публика посетила събитието премина през магията на емоциите породени от изпълненията на талантливите участници.

Откриването на събитието зареди атмосферата с патриотизъм и родолюбие от изпълнените възрожденски стихотворения и обичаните от всички родни хороводни ритми и песни.

Малките изпълнители от танцов състав” Игриви” разлюляха шопски танци, а вокалните групи „Звънче” и „Девойки” огласиха салона с красивите си гласове.

Уважение и съпричастност към празника ни, бе оказана от три прекрасни девойки ученички в Англоамериканското училище – Киара от Италия, Лилиан от САЩ и Никол от България, които поздравиха с песента си всички.

Даровитите деца от школата по пиано – Константин и Димитър и китара Владимир и Наско представиха виртуозните си изпълнения.

Участие в спектакъла с индивидуално изпълнение на поп песни взе и Ася Атанасова, чийто артистичен път е започнал в школите на читалището.

Спортния клуб по акробатика и спортни танцови дисциплини „Фрийдъм” с. Кокаляне, предизвика прилив на адреналин и напрежение с пластичните си, ритмични и екстремни изпълнения. Смелите девойки и младежи оставиха зрителите без дъх с изпълненията си.

Прекрасен празник почетен с красив спектакъл, поднесен от сърце на зрители с България в сърцето си и хранители на българско слово и дух.

 

Столична община - Район Панчарево ©2018

Дизайн и разработка Комтехсис